Inloggen

DutchEnglishFrenchGermanNorwegianPolishSpanishSwedish

WELKOM OP ONZE VERNIEUWDE WEBSITE!

  • Topcosta Estates door Topcosta Estates
  • 0
Playa Cala Moraig

Na voor ons allen een moeilijke periode door Covid, oorlog en energiecrisis blik ik en mijn team toch terug op een succesvol 2022 met dankbare en tevreden klanten en kijken wij uit naar een succesvol 2023.

Daar alles sneller en sneller gaat in de wereld van digitale informatie hebben wij op heden onze website een leuke facelift bezorgd.

Wij vinden dat u als bezoeker recht hebt op duidelijke informatie en hebben daarvoor in samenwerking met onze top designer Danny en zijn team van More Online voor een verbeterde website gekozen die sneller en efficiënt u een zicht geeft op correcte prijzen, mooie foto en video opnames met betrekking tot de omgeving en met vermelding van het juiste adres waar de woning wordt aangeboden.

WEKELIJKS NIEUWE AANBIEDINGEN!

Locatie! Selectie en controle, bij ons treft u geen massa aanbod maar eerdere een uiterst geselecteerd en gecontroleerd aanbod, wij publiceren pas na persoonlijke controle door ons en onze aangestelde gestoria/ advocate met betrekking tot alle nodige vergunningen voor bestaande woningen en voor ons nieuwbouw aanbod eisen wij van de bouwondernemingen duidelijk inzicht in de nodige bankgaranties en verzekeringen!

DAGELIJKSE BEREIKBAARHEID!

Wij vinden het dan ook enorm belangrijk dat u op een snelle wijze een antwoord verkrijgt op uw vragen met betrekking onze diensten en woningaanbod en zijn hiervoor dagelijks op een persoonlijke manier bereikbaar van 9.00 tot 20.30 uur, dit via mail, telefoon of onze chat dienst op de website.

Vermits de meeste bezoekers in hun vrije tijd en meestal tijdens het weekend op zoek gaan naar info en aanbod zijn wij ook op zaterdag en zondag bereikbaar!

Welkom in onze klanten en vriendenkring!

Compare listings

Vergelijken
Chat