Inloggen

DutchEnglishFrenchGermanNorwegianPolishSpanishSwedish

WIJ BOUWEN UW VILLA

Perceel keuze

In eerste instantie bespreken wij uw wensen met betrekking tot de ligging, beschikbaar budget, stijl, aantal slaapkamers, zwembad, tuin en gewenste afwerking. De keuze van het bouwperceel is de eerste stap, wij bezoeken graag met u een zeer ruime keuze uit mooi gelegen percelen aan de Costa Blanca, ook bezoeken wij met u meerdere afgewerkte villa’s en lopende projecten om zo onze kwalitatieve afwerking en werkwijze aan te tonen.

Ontwerp en planning

Na de keuze van het perceel en het in kaart brengen van uw persoonlijke wensen gaan wij aan de slag met de eerste schetsen en ontwerpen die later door de aangestelde architecten verder worden uitgewerkt met gedetailleerde plannen en 3D impressies. Belangrijk is de correcte opvolging met betrekking tot uw budget, wij controleren en kijken met een streng oog toe dat dit door alle partijen gerespecteerd wordt, wij werken uitsluitend met Spaanse Architecten ter plaatse en Spaanse bedrijven van start tot oplevering, dit aan Spaanse prijzen!

Onze bouwbegeleiding

Gedurende het ganse bouwproces zorgen wij voor alle communicatie en coördinatie tussen u als opdrachtgever en al de aangestelde partijen waaronder de bouwonderneming en architecten, wij begeleiden u in alle keuzes met betrekking tot de afwerking van uw villa. Wij zijn steeds aanwezig op alle bouwvergaderingen en houden u maandelijks op de hoogte door middel van foto en videoreportages zodat u op een relaxte wijze mee betrokken bent en de voortgang van uw droom villa kan opvolgen.

Inrichting en decoratie

Uw nieuw plekje onder de Spaanse zon is uiteraard niet compleet zonder een gepersonaliseerde inrichting, wij kunnen daarom ook in samenwerking met een Vlaamse interieur specialist gevestigd aan de Costa Blanca voor een top inrichting zorgen.

Onze in huis specialisten heten u hartelijk welkom

Graag kijken wij uit naar een eerste verkennend gesprek en uw bezoek ter plaatse wat ons de gelegenheid geeft om u kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die wij u in onze mooie regio kunnen bieden.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over ons woningaanbod in de Costa Blanca of Costa Cálida? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Compare listings

Vergelijken
Chat