Inloggen

DutchEnglishFrenchGermanNorwegianPolishSpanishSwedish

OVER ONS

Topcosta Estates is een team van zelfstandige ondernemers die allen streven naar een kwalitatieve en correcte service verlening in elk onderwerp dat van toepassing is op de vastgoedgoed markt in Spanje. Oprichter van Topcosta Estates Wim Borghmans is sinds 1998 actief op de Spaanse vastgoedmarkt en heeft sindsdien vele tevreden bezoekers hun dromen gerealiseerd. Onze kracht is dat wij ons laten omringen met allerhande specialisten die reeds gedurende vele jaren actief zijn in onze regio.

Daar wij een klein familiaal team zijn werken wij vanuit ons kantoor te Ibi wat centraal gelegen is tussen de Costa Blanca en de Costa Calida. 

Bij ons word u steeds op een amicale wijze ontvangen en nemen wij graag voldoende tijd vrij om u de regio en de vele mogelijkheden te tonen, dit minimaal gedurende een drietal dagen op een informatieve en ontspannen wijze.

Wij kunnen u naast de aan en verkoopbemiddeling assisteren bij verbouwingen en renovaties, nieuwbouw op maat, decoratie en inrichting alsook de verhuur van uw woning. Als neutrale makelaar zijn wij zeer selectief, wij bieden uitsluitend nieuwbouwwoningen aan waar er door de bouwonderneming of promotor een verzekering en bankgarantie voorzien is. Bestaande woningen worden voor publicatie gecontroleerd op alle vereiste documenten zodat deze schuldenvrij en zonder bouwovertredingen worden aangeboden.

Ons aanbod word wekelijks gecontroleerd op prijs en beschikbaarheid zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan bij uw bezoek ter plaatse. Wij werken steeds samen met een meertalige gestor / advocate die onze klanten op en top begeleid in het ganse aankoopproces. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat alles piek fijn geregeld wordt zowel voor, tijdens als na de aankoop en dit tijdens het ganse verloop in uw moedertaal.

Geen opdringerigheid of beloften die niet worden nageleefd en steeds eerlijke antwoorden op al uw vragen. Ons moto “ eens klant, altijd klant ” is en blijft het belangrijkste aspect in onze dienstverlening.
Mocht u op onze website niet vinden wat u zoekt, laat het ons weten, graag zoeken wij voor u de juiste plek onder de Spaanse zon volgens uw persoonlijke behoeften en wensen.

Met zonnige groeten, het Topcosta Team

Contact opnemen

Heeft u een vraag over ons woningaanbod in de Costa Blanca of Costa Cálida? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze werkwijze en stappenplan

1. Eerste kennismaking

Ontmoet ons op de woningbeurzen of tijdens onze presentatie dagen in België en Nederland. De eerste stap is het bepalen van het budget en de gewenste regio in Spanje. Dankzij een verkennend gesprek krijgen we een duidelijk beeld over de mogelijke panden die wij je kunnen voorstellen.

2. Selectie op maat

Via gerichte vragen trachten wij te achterhalen wat voor jou nu echt belangrijk is, locatie, zwembad, zeezicht, appartement of liever een villa, gebaseerd op deze informatie selecteren wij een ruime keuze uit beschikbare woningen.

3. Uw bezoek in Spanje

De volgende stap is de bezichtiging in Spanje van de vooraf geselecteerde panden. Wij regelen de volledige praktische kant van uw bezoek en zorgen ervoor dat er ruim de tijd is om de omgeving te ontdekken.

4. Reservatie van uw favoriete woning

Wanneer je de ideale woning gevonden hebt, gaan we over tot de reservatie van het pand. Zo kunnen we de woning van de markt halen. Dit geeft je advocaat voldoende tijd om de nodige onderzoeken uit te voeren, wij werken samen met een meertalige advocate ter plaatse in Spanje.

5. NIE nummer

Het NIE nummer of ‘Número de Identificación de Extranjeros’ is een uniek identificatienummer voor buitenlanders in Spanje. Dit nummer heb je nodig bij het kopen van een woning in Spanje. We begeleiden je bij de aanvraag van dit nummer.

6. Verkoopovereenkomst

Ongeveer een maand na de reservatieovereenkomst tekenen we de verkoopovereenkomst of het compromis. Hierin staan de verplichtingen van beide partijen vermeld en de betalingsmodaliteiten.

7. Notariële akte

Na +/- 2 maanden is het tijd om de notariële akte te ondertekenen bij de Spaanse notaris indien u een bestaande woning hebt aangekocht, bij een nieuwbouwwoning hangt deze termijn af van de duur van de bouw.

8. Gefeliciteerd en welkom in onze klanten en vriendenkring!

Het laatste is zonder twijfel het belangrijkste, je hebt geïnvesteerd in extra levenskwaliteit, tijd om hiervan ten volle van te genieten onder de Spaanse zon!

9. Eens klant, altijd klant!

Steeds kan u terecht op ons kantoor en bij onze medewerkers, niets is ons te veel, tel en internet aansluitingen, tuin en zwembad onderhoud, verbouwingen, verhuur van uw woning en nog veel meer.

Het Team van Topcosta Estates

Wim-Borghmans-Topcosta Estates-1

Wim

Vastgoedmakelaar

7dd87382d-01cb-42ed-b543-aefe7830e3df-removebg-preview

James

Vastgoedconsulent

Magdalena-Topcosta-Estates Makelaar

magdalena

Vastgoedconsulente

KLANTEN VERTELLEN

Tijdens de Covid periode leerden wij de zaakvoerder van Topcosta Estates via een video meeting kennen en er was onmiddellijk een zeer aangename klik, leuk en aangenaam gesprek dat duidelijk info bracht waar wij op zoek naar waren en na enkele bezoeken via video aan ons gedroomde pand heeft Wim alles op afstand geregeld, na de vervelende Covid periode konden wij afreizen en werden ontvangen door Wim, na bezoek van ons aangekocht appartement stonden we allen met de tranen van geluk, wat een Top service!!!!!
door Paul en Patricia
Rijkevorsel, België
Eind 2021 kochten wij een prachtige villa in Villamartin en werden begeleid door James van Topcosta Estates, wat een kerel, vijftalig, charmeur eerste klas en een humor die ons nog steeds nazindert, bij het afsluiten maakten wij ook kennis met de Heer Wim Borgmans de zaakvoerder die erop stond om alles nog extra tot in de puntjes te controleren. De naam zegt het, Topcosta, topservices en een totale aanrader!
door Linda en Jeroen
Den Haag, Nederland
Na enkele bezoeken aan de Costa Blanca met meerdere makelaars die wij op de second home beurs in Gent leerde kennen kwamen wij via via in contact met Wim die al vele jaren woonachtig is in Spanje, wat een verschil, alles rustig en zonder enige vorm van het moet nu………, dit met resultaat dat Wim nu aan onze bouw is begonnen van onze villa met zeezicht in Javea, wekelijks een fotoreportage in onze mailbox laat ons smelten van onze toekomstige woning, super bedankt Wim, je bent onze kanjer!!!
door Roger en Angelina
Knokke Heist, België
Wij raden Wim en zijn team ten volle aan, niets te veel, geen druk, heerlijke dagen op bezoek in meerdere regio’s en mooie plaatsen met het resultaat dat wij nu trotse eigenaars zijn van een super modern appartement in Pilar de la Horadada, dikke pluim en bedankt Wim, James en Johan van Topcosta Estates.
door Familie Jordens
Antwerpen, België
Zondag bericht gestuurd via de website van Topcosta, nog geen tien minuten later een leuke reactie van Wim, dinsdag op vliegtuig gestapt en drie dagen verbleven in een superfijn hotel wat door Wim geregeld was en donderdag gelukkige eigenaars van een prachtig appartement in Finestrat, Mercikes' Wim, altijd welkom voor n’en borrel of een hapje zoals we met jou hebben beleefd.
door Familie Janssens
Gent, België
Weinig woorden voor nodig, 10 op 10, super begeleiding dankzij Magdalena in onze taal, wat een team, hartelijk dank voor het realiseren van onze prachtige droom!
door Vladimir, Olga, and the happy kids
Warsaw, Polen
Omdat wij voornamelijk een extra woning in het buitenland wenste aan te kopen met doel als extra inkomen en ook om onze jaarlijkse vakantie met onze bengels door te brengen zijn we super tevreden met het juiste advies en begeleiding door Wim en zijn team, gewezen op alle punten met voornamelijk de juiste regio en type woning dat goed op de verhuurmarkt ligt, dus zijn we nu heel tevreden eigenaars van een mooie villa met zwembad kort bij zee in Villamartin. Dikke pluim en veel dank voor de super begeleiding en top na service tijdens het ganse aankoop proces en de feilloze oplevering. Bedankt Wim, en ook super dankt aan Vero die alle administratie perfect heeft geregeld.
door Peter en Ann
Antwerpen, België
In de zomer trokken wij met onze kids voor een weekje naar Spanje en via de website van Topcoste Estates maakten wij kennis met de Vlaamse makelaar Wim Borghmans die sinds vele jaren actief is in Spanje, wat een leuke ontmoeting en fijne service die ons te beurt viel. We kijken uit om met de kids onze eerste vakantie te beleven in ons verworven appartement aan de Costa Calida, muchos gracias Senior Wim en top team, tot spoedig in Spanje!!!
door Henk, Ilona, Anika en Jouri
Amsterdam, Nederland
Het kopen van casa onder de Spaanse zon is best een spannend avontuur. We zijn dit avontuur aangegaan met Wim Borghmans. Met zijn ruime ervaring als makelaar heeft hij onze wensen gebundeld en een aantal prachtige woningen laten zien. Ondersteund bij de aankoop en het gehele proces rondom de bouw heeft hij met zijn team in een woord “fantastisch“ geregeld. We zijn op dit moment trotse eigenaar van een casa in Villamartin en willen iedereen, die overweegt om een huis in Spanje te kopen, aanbevelen om contact op te nemen met Wim Borghmans. Met zonnige groet Chantal en Marco Hartman
door Chantal en Marco Hartman
Nieuw Vennep, Nederland

ONS PROFESSIONEEL TEAM

Wim-Borghmans-Topcosta Estates-1

Wim

Wim Borghmans is sinds 1998 actief op de Spaanse vastgoedmarkt en is de oprichter van Topcosta Estates waar hij kan rekenen op een team van provisionele medewerkers.

Lees meer >

Magdalena-Topcosta-Estates Makelaar

Magdalena

Magdalena Czarnecka is geboren in Polen en na vele jaren actief te zijn in advocaten en makelaarskantoren te Warschau is zij sinds enkele jaren verhuisd naar het mooie Alicante aan de Costa Blanca.

Lees meer >

James

James Ferraira opgegroeid in Antwerpen is sinds 2012 woonachtig in Alicante aan de Costa Blanca waar hij zich onmiddellijk thuis voelde.

Lees meer >

Sanna

Sanna Hellbom geboren te Thailand en na 15 jaar woon achtend te zijn geweest in Zweden heeft ze in 2017 de stap gezet om zich te vestigen in Spanje aan de Costa Blanca.

Lees meer >

Freddy

Freddy Dupont is letterlijk geboren en getogen tussen de bouwmaterialen. Zijn ouders hadden in België een bloeiend bouwbedrijf waardoor Freddy perfect weet wat een woning bouwen of verbouwen is dankzij zijn vele jaren ervaring.

Lees meer >

Compare listings

Vergelijken
Chat