OVER ONS

Topcosta Estates is een team van professionele internationale zelfstandige ondernemers die allen streven naar een kwalitatieve en correcte service verlening in elk onderwerp dat van toepassing is op de vastgoedgoed markt in Spanje. Oprichter van Topcosta Estates Wim Borghmans is sinds 1998 actief op de Spaanse vastgoedmarkt en heeft sindsdien vele tevreden bezoekers hun dromen gerealiseerd. Onze kracht is dat we zeer nauw samenwerken als een TOP team en ons ook laten omringen met allerhande specialisten die reeds gedurende vele jaren actief zijn in onze regio.

Wij kunnen u naast de aan en verkoopbemiddeling assisteren bij verbouwingen en renovaties, nieuwbouw op maat, decoratie en inrichting alsook de verhuur van uw woning. Als neutrale makelaar zijn wij zeer selectief, wij bieden uitsluitend nieuwbouwwoningen aan waar er door de bouwonderneming of promotor een verzekering en bankgarantie voorzien is. Bestaande woningen worden voor publicatie gecontroleerd op alle vereiste documenten zodat deze schuldenvrij en zonder bouwovertredingen worden aangeboden.

Ons aanbod word wekelijks gecontroleerd op prijs en beschikbaarheid zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan bij uw bezoek ter plaatse. Wij werken steeds samen met een meertalige gestor / advocate die onze klanten op en top begeleid in het ganse aankoopproces. Samen met onze professionele partners zorgen wij ervoor dat alles piek fijn geregeld wordt zowel voor, tijdens als na de aankoop en dit tijdens het ganse verloop in uw moedertaal. 

Geen opdringerigheid of beloften die niet worden nageleefd en steeds eerlijke antwoorden op al uw vragen. Ons moto “ eens klant, altijd klant” is en blijft het belangrijkste aspect in onze dienstverlening.
Mocht u op onze website niet vinden wat u zoekt, laat het ons weten, graag zoeken wij voor u de juiste plek onder de Spaanse zon volgens uw persoonlijke behoeften en wensen.

Met zonnige groeten, het Topcosta Team,

Wim, James, Magdalena, Lina, Maciej , Luz Angela, Jamal, Angelica, Dominik, Dariusz, Jasmin en Manuel

Contact opnemen

Heeft u een vraag over ons woningaanbod in de Costa Blanca of Costa Cálida? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Topcosta Estates

Onze werkwijze en stappenplan

1. Eerste kennismaking

Ontmoet ons op de woningbeurzen of tijdens onze presentatie dagen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk of in Polen. De eerste stap is het bepalen van het budget en de gewenste regio in Spanje. Dankzij een verkennend gesprek krijgen we een duidelijk beeld over de mogelijke panden die wij je kunnen voorstellen.

2. Selectie op maat

Via gerichte vragen trachten wij te achterhalen wat voor jou nu echt belangrijk is, locatie, zwembad, zeezicht, appartement of liever een villa, gebaseerd op deze informatie selecteren wij een ruime keuze uit beschikbare woningen.

3. Uw bezoek in Spanje

De volgende stap is de bezichtiging in Spanje van de vooraf geselecteerde panden. Wij regelen de volledige praktische kant van uw bezoek en zorgen ervoor dat er ruim de tijd is om de omgeving te ontdekken.

4. Reservatie van uw favoriete woning

Wanneer je de ideale woning gevonden hebt, gaan we over tot de reservatie van het pand. Zo kunnen we de woning van de markt halen. Dit geeft je advocaat voldoende tijd om de nodige onderzoeken uit te voeren, wij werken samen met een meertalige advocate ter plaatse in Spanje.

5. NIE nummer

Het NIE nummer of ‘Número de Identificación de Extranjeros’ is een uniek identificatienummer voor buitenlanders in Spanje. Dit nummer heb je nodig bij het kopen van een woning in Spanje. We begeleiden je bij de aanvraag van dit nummer.

6. Verkoopovereenkomst

Ongeveer een maand na de reservatieovereenkomst tekenen we de verkoopovereenkomst of het compromis. Hierin staan de verplichtingen van beide partijen vermeld en de betalingsmodaliteiten.

7. Notariële akte

Na +/- 2 maanden is het tijd om de notariële akte te ondertekenen bij de Spaanse notaris indien u een bestaande woning hebt aangekocht, bij een nieuwbouwwoning hangt deze termijn af van de duur van de bouw.

8. Gefeliciteerd en welkom in onze klanten en vriendenkring!

Het laatste is zonder twijfel het belangrijkste, je hebt geïnvesteerd in extra levenskwaliteit, tijd om hiervan ten volle van te genieten onder de Spaanse zon!

9. Eens klant, altijd klant!

Steeds kan u terecht op ons kantoor en bij onze medewerkers, niets is ons te veel, tel en internet aansluitingen, tuin en zwembad onderhoud, verbouwingen, verhuur van uw woning en nog veel meer.

Het Team van Topcosta Estates

Wim

Wim

Vastgoedmakelaar

James

James

Vastgoedconsulent

magdalena

magdalena

Vastgoedconsulente

Angela Luz

Angela Luz

Vastgoedconsulente

Lina

Lina

Vastgoedconsulente

Sarra

Sarra

Vastgoedconsulente

Manuel

Manuel

Vastgoedconsulent

Jamal

Jamal

Vastgoedconsulent

Jasmin

Jasmin

Vastgoedconsulente