Inloggen

DutchEnglishFrenchGermanNorwegianPolishSpanishSwedish

Freddy Dupont

Freddy Dupont is letterlijk geboren en getogen tussen de bouwmaterialen. Zijn ouders hadden in België een bloeiend bouwbedrijf waardoor Freddy perfect weet wat een woning bouwen of verbouwen is dankzij zijn vele jaren ervaring.

Sinds 2011 woont Freddy in de regio Torrevieja en heeft hij zich gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida

Zijn grootste doel in de immo wereld hier in Spanje is het ondersteunen van personen die hier in het zuiden hun droom woning zoeken. De volledige begeleiding doet hij van aankomst op de luchthaven tot dat de eigenaar al zijn wensen zijn voldaan zoals het vinden van de juiste woning, opvolging tijdens de bouw en ondersteuning bij het administratieve gedeelte.

Hobby en ook zijn grootste tijdverdrijf is het toeren met zijn motor door de regio en korte uitstapjes doen samen met zijn levensgezel.

Kortom een persoon met ervaring in de Spaanse immo en met de nodige licenties en diploma’s om U te ondersteunen in uw zoektocht en het helpen van uw droom waar te maken.

Compare listings

Vergelijken
Chat