Inloggen

DutchEnglishFrenchGermanNorwegianPolishSpanishSwedish

COSTA BLANCA ZUID

De Costa Blanca Zuid strekt zich uit van Pilar de la Horodada tot aan de stad Alicante, de meest gekende plaatsen zijn Torrevieja, Villamartin, Santa Pola, Gran Alacant, Guardamar, Playa Flamenca, Cabo Roig, Orihuela Costa en La Zenia met zijn indrukwekkend open lucht shoppingcenter Zenia boulevard. Meer dan 65 km kustlijn afgewisseld met prachtige zandstranden en moderne jachthavens zorgt ervoor dat liefhebbers van allerhande watersporten hier hun hartje kunnen ophalen. Het gebied is in tegenstelling tot de Costa Blanca Noord veel vlakker wat voor de amateur fietsers onder ons zijn voordelen heeft, het binnenland bied kilometers lange routes waar u kan genieten van een zeer afwisselende natuur.

Waarom kiezen voor Costa Blanca Zuid

Golfliefhebbers hebben hier een ruime keuze uit prachtige golfbanen waaronder Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Vistabella Golf en het indrukwekkende Las Colinas. Plaatsen zoals Torrevieja, Guardamar, Orihuela Costa en uiteraard de stad Alicante zijn zowel in de zomer als winterperiode in volle belevenis, door de vele permanente bewoners blijven hier ook het overgrote deel van bedrijven en horeca zaken het ganse jaar open wat voor een zeer aangename atmosfeer zorgt. Er zijn tal van shoppingcenters, attractieparken, golfresorts en een enorme keuze in restaurants waaronder ook veel Belgische en Nederlandse zaken voor diegene die heimwee krijgt naar zijn frietje met mosseltjes of een sateetje pindakaas maar een lekker dagmenu in een typisch Spaans restaurant voor een 10 Euro per persoon raden wij ten stelligste aan!

Klimaat aan de Costa Blanca Zuid

De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 16ºC., in het voor en najaar is de gemiddelde temperatuur rond de 20ºC. en in de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur rond de 35ºC. Als de winter weer in aantocht is trekken veel Belgen en Nederlanders naar deze regio, een geliefde verblijfplaats voor vele overwinteraars.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over ons woningaanbod in de Costa Blanca of Costa Cálida? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

PLAATSEN IN COSTA BLANCA ZUID

Graag presenteren wij een overzicht van de vele mooie plaatsen aan de Costa Blanca Zuid waar wij onze bezoekers een ruime selectie van woningen kunnen aanbieden.

Torrevieja

Costa Blanca Zuid

Benijofar

Costa Blanca Zuid

Orihuela Costa

Costa Blanca Zuid

Compare listings

Vergelijken
Chat