Appartement te koop in El Raso

Oppervlakte: 85m²

Perceel: 97m²

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Prijs vanaf:

€161.500,-

excl. aankoopkosten

Oppervlakte: 85m²

Perceel: 97m²

Slaapkamers: 2

Badkamers: 2

Prijs vanaf:

€161.500,-

excl. aankoopkosten

Dit appartement te koop in El Raso is ingedeeld in een ruime woon -en eetkamer en zeer moderne ingerichte open keuken die voorzien is met alle toestellen. In dit appartement bevinden zich twee slaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers. De badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming waarvan 1 direct aan de master slaapkamer grenst. Via de grote schuiframen in de woonkamer hebt u toegang naar het terras. Vanuit ieder appartement hebt u zicht op de gemeenschappelijke tuin en een zeer groot gemeenschappelijk zwembad. Ook zijn er nog enkele penthouses ter beschikking met een prachtig dakterras.

GENIETEN VAN HET BUITENLEVEN

De mooie aangelegde tuin en het gemeenschappelijk zwembad zorgen er mede voor dat dit appartement te koop in El Raso gelegen is in een modern complex. Dankzij deze goede ligging hebt u alle voorzieningen op wandelafstand, zoals: meerdere restaurants, bars met gezellige terrassen. Op enkele minuten afstand bereikt u de stranden van Guardamar. De luchthaven van Alicante is gelegen op een afstand van 35 minuten. Meerdere golfbanen op korte afstand in deze schitterende omgeving.

KENMERKEN VAN DIT APPARTEMENT TE KOOP IN EL RASO

De kenmerken van dit moderne appartement te koop in El Raso aan de Costa Blanca Zuid met referentienummer NBD044 zijn:

 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Korte afstand naar strand en zee
 • Kwalitatieve afwerking
 • Vloerverwarming in de badkamers
 • Centrale airco warm een koude lucht verdeling
 • Mooie terrassen
 • Ondergrondse autostaanplaats inbegrepen in de aankoopprijs
 • Extra berging in garage inbegrepen

REKEN OP ONZE DIENSTVERLENING

Bij Topcosta Estates streven wij naar een kwalitatieve klantenbegeleiding. Ons doel is om u te begeleiden op een rustige en aangename wijze in het gehele aankoopproces, voor, tijdens en na uw aankoop. Wij garanderen steeds een perfecte dienstverlening zodat u op een aangename manier uw droom kan realiseren. Zo kunt u welverdiend genieten van al de pracht en praal die Spanje te bieden heeft. Wij trachten dan ook om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in ons woningaanbod via de informatie op onze website. Wij nemen graag ruim de tijd om u kennis te laten maken met de verschillende regio’s om samen met u aan te voelen waar u zich thuis voelt. In dit complex kan u zelfs dit jaar nog eigenaar worden daar wij enkele sleutelklare appartementen ter beschikking hebben. Dus wenst u nog dit jaar te genieten van uw plek onder de zon contacteer ons voor een bezoek aan dit mooie complex.

Kenmerken

Gemeenschappelijk zwembad

Tuin

Terras

Airco

Autostaanplaats

Garage

Ingerichte keuken

Details

Referentienummer: NBD044
Soort: Nieuwbouw
Type Woning: Appartement

Energiecertificaat

In aanvraag

Najaar 2021 Promotie

Najaar 2021 promotie bij aankoop nieuwbouwwoning via Topcosta Estates, uw makelaar aan de Costa Blanca en Costa Calida:

 • Uw reiskosten terugbetaald na oplevering woning
 • Uw bezichtiging bezoek gedurende drie dagen terugbetaald na oplevering woning
 • 50% aankoop advocaatkosten betaald door Topcosta Estates!
 • Aanbod geldig bij aankoop voor 30 December 2021

Interesse in deze woning

Wenst u extra informatie over deze aanbieding, wij kijken graag uit naar uw extra vragen. Deze woning bezichtigen? Laat ons een berichtje en wij organiseren graag een bezoek ter plaatse! Soortgelijke aanbiedingen in uw mailbox? Meld u dan aan op onze nieuwsbrief.

Interesse in deze woning